Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej mamusie, kurcze wczoraj nie czytałam to dziś miałam do nadrobienia że ho ho

a ja wczoraj byłam też na zakupach kupiłam kolorowy baldachim nad łóżeczko synka i worek na zabawki bo mąż kupuje a wszystko do tej pory wkładał do łóżeczka i wyszło takie łóżeczko dla misiów he he

no i kupiłam w baby shop poduchę do karmienia taka jak twoja Daris.

A propo tych naciągaczy do sutków to Pani w sklepie mi powiedziała że w tak zaawansowanej ciąży nie powinnam używać już tych z AVENT bo mogą wywołać laktacje i mogę mieć potem problemy w sensie ze będę musiała odciągać a małego jeszcze nie będzie, i po prostu będą mi spadać bo sutki będą mokre z mleka. Za to poleciła mi coś takiego
www.apotek1.no/produkter/philips-avent-b...ppfanger-2pk-983791p
wkłada się do biustonosza i naciska na pierś a sutek wypycha. Tylko ja mam z innej firmy nie avent a pudełko oczywiście wyrzuciłam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
aaa i 14 też idę do helse do położnej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
CZESC DZIEWCZYNY, u nas też dzis piekne słońce ale mróz jak diabli i chyba noe ójdziemy na spacerek, bo za zimno, boję sie o drogi oddechowe

za to my zaraz jedziemy do teściow - dzisiaj dzień matki w końcu
i dostałam kwiatki od Idy

ja dzisiaj lekko niedospana, bo mała się budziła co godzine - normalnie z zegarkiem w ręku - płakała z 10 minut i zasypiała, zdążyłam się ułożyc i przysnąć i znowu płacz i tak do 5 rano.....

Kasiar12 - ale z Zuzi pannica śliczna, a oczy ma po prostu niesamowite
Trzymam kciuki za twój bieznes szkoda, że tsak daleko mieszkasz

miłego weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ciesze sie ze tak wam sie podoba ta moja poducha do karmienia i ja kupujecie bo tak jak pisala AK83 obie rece wolne Kazdemu bym polecila
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Kasiar12 tak sie zastanawiam, bo mojej starszej coreczce marza sie kolczyki w uszach, moze robisz takie rzeczy? Jestesmy z Hundvag, wiec mozemy sie kiedys umowic na kawke i dziurki w uszach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny
jestesmy na etapie restracji i bede miec to w domu wiec nie musze nigdzie jezdzic

Kalba ja jestem z Tasty. Co do kolczykow to nie kupowalam jeszcze pistoletu do przebijania , a tak igla malenkie uszka przebijac to nie zabardzo z percingiem chcialabym zaczac dopiero po wakacjach
Co do spotkania to musimy sie umowic.

My na poczatku czerwca jedziemy na weekend do Bergen (rok po slubie) zwiedzac akwarium
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Spoznieni Ty tez masz wizyte na 14 lutego?Hehe
Szkoda,ze wszystkie nie mamy jednego wspolnego helsestasjon bo wyobrazcie sobie jakbysmy sie umowily by razem tam sie spotkac to wygladaloby to jak gondolowy zlot
A te wyciagacze sutkow z Twojego linka sa fajne-ciekawe czy skuteczne
Dzis jest norweski Dzien Matki wiec w sumie to i Nasze swieto czyz nie?
Kasiar12 ja rowniez zycze Ci aby sie wszystko z biznesikiem udalo
Moje obie corcie juz z okazji roczku w formie prezentu mialy przekluwane uszka pistolecikiem-juz wtedy tyle lat temu wstecz byl juz ten sposob przekluwania dzieciom tak malutkich uszek Bardzo ladnie i szybko im sie obu wtedy uszka goily,nie slimaczyly sie ani nie bolaly moich corciRaz jedna babcia fundowala przekluwanko a druga kupowala zlote malusie kolczyki kuleczki a przy drugiej corci bylo na odwrot,ze ta babcia co kupowala wczesniej kolczyki to fundnela przekluwanko a ta co fundowala przekluwanko kupowala kolczyki hiehiehieWiadomo,ze najpierw musialy sie uszka wygoic w tych kolczykach z pistoletu a dopiero potem byla zmiana na te kupione przez babunie
Aga31 moj Gabis spi z Nami wiec tez mu na spiocha daje cyca,na polspiocha potem zmieniam mu pieluszke i znow wracam w ramiona MorfeuszaTyle,ze mnie jest latwiej bo mam Gabika przy cycu niemal jak spie wiec nie musze wstawac-a to naprawde wygoda i dzieki temu nie wybudzam dzidzi a i mnie latwiej potem usnacNawet pieluche zmieniam mu w lozku bo mam na toaletce z boku pieluszki,chusteczki i kremik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kasiar 12 uczeszczasz ze swoja corcia do otwartego przedszkola? Z Tasty to jest nie daleko Bardzo duzo przychodzi do przedszkola polek, przedszkole jest bardzo fajne, dzieci sa zadowolone a mamy moga spedzic milo czas na rozmowie
www.imikirken.no/ tu znajduje sie przedszkole.
A corcie to masz fajna, zawsze wychodzi super na zdjeciach
Kakariki to corcia sobie pospala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Anitka,to co kupilas,to raczej nie pomoze w wyciagnieciu sutka. Tego sie uzywa,jak mleko Ci kapie albo jak masz poranione sutki. Nie stykaja sie wtedy z materialem. Babka chyba sie nie za bardzo zna. Ja mialam cos takiego ale ja mam tak delikatna skore,ze po prostu mnie bolalo jak to wkladalam do stanika. No chyba,ze kupilas jakies inne cudo i da rady wyciagnac,hi,hi Probowalas? Wlasnie poszperalam w necie i faktycznie juz jestes za wysoko w ciazy,zeby stosowac Niplette. Ale badzmy dobrej mysli i Filip sobie poradzi
lady_dosia,jak fajnie,dostalas kwiatki,hi,hi A my bylismy na spacerze. Cala trojka Slonce swieci i jest z -4. Julka jeszcze spi na tarasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja mam właśnie troszkę inne ale jak wytłumaczyłam jej o co chodzi to takie coś do wkładania do stanika mi zaproponowała. Pisało tam po polsku że pomaga to w wypychaniu sutków na wierzch kuracje zaczyna się od 1 godziny dziennie i wydłuża w czasie stopniowo do 8 godzin, pisało też że można to zacząć po 32tygodniu ciąży i że właśnie pomaga przy wklęsłych sutkach....mąż poszedł szukać pudełka jak znajdę to wkleję wam linka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok